ПОРАДИ СТИЛІСТА: як поєднувати золоті та срібні прикраси

Як би стильно і сучасно ми не одяглися, без аксесуарів аутфіт (образ) буде «голим» і незакінченим. А от варто додати навіть до найпростішої сукні правильні срібні прикраси у витриманому поєднанні з золотими, як наряд тут же розкриється. 
 
Цікавий стилістичний прийом
 
Нам пощастило жити в період, коли не слідувати стереотипам, не маючи шлейфу осуду і кепкування — Це нормально, і навіть добре. 
Стилісти говорять, що тренд останніх декількох років — «змішуй і поєднуй», тому сьогодні золото і срібло не тільки можна, а й потрібно носити разом. Головне правильно і грамотно поєднувати одяг з прикрасами різних стилів і металів, розмірів і принтів. Отже, що важливо:
 
  1. Дотримуватися єдиного стилю при виборі двох різних металів. Заздалегідь вивчіть свою скриньку і скомбінуйте прикраси, наприклад, в мінімалістичному і casual стилі. 
    Мінімал підійде для офісу або ділової зустрічі: тут не доречні камені великих розмірів, ліпнина або різноманітність кольорів, зате вітається лаконічна ювелірна багатошаровість. Одягніть кілька тонких ланцюжків різного розміру на шию, стриманий срібний браслет на зап'ясті та сережки-гвоздики або кільця в вушка.
    Що стосується Casual, то тут міксувати можна, проявивши свою індивідуальність і... комфорт. Це основа даного стилю. Вироби зі срібла можна одягати різних форм і розмірів: на грудях відмінно виглядатимуть об'ємні брошки, а на руках каблучки з великими каменями або перлами. А якщо додати креативності, красиво буде виглядати незвичайне поєднання матеріалів: метал з деревом, пір'ям або тканинами.   
  2. Всього в міру. Не перевантажуйте образ, щоб не виглядати смішно і безглуздо. До кількох принтів, занадто яскравих тканин і об'ємних аксесуарів прикрас потрібно мінімум. 
  3. Визначте головне в образі. Важливо зробити акцент на якомусь одному металі, наприклад, срібні сережки з перлами доповнить така ж краплинка на шию і дві-три каблучки на обох руках. Тут працює те же прийом, що і в формулі стильного образу. Контрасти врівноважуємо балансом і римами за трьома вимірами: кольором, формою і текстурам.
Шукаємо щось спільне
 
Серед жінок дуже поширена помилка надягати всі наявні прикраси, без розбору! В такому разі не слід очікувати стилістично вивіреного образу.
Через те, що ми комбінуємо різні за кольором метали — срібло і золото, потрібно знайти те, що їх об'єднає. Наприклад: стиль, форма, плетіння або кольорові вставки. Плетений золотий браслет і каблучка зі срібла з золотою вставкою і блакитним каменем, будуть поєднуватися зі срібними сережками-кільцями та ланцюжком з кулоном з таким же каменем.   
Міняйте прикраси місцями, додавайте до повсякденних каблучок зі срібла, золоті міні-версії на фалангу, а до діамантів на білому золоті  — напівкоштовні камені на сріблі.
 
  
 
Поєднуємо непоєднуване: вранці, вдень і ввечері
 
У різний час доби доречні різні прикраси. Ранок не для складних комбінацій, тому обійдемося без розсипу каменів і діадем :). Досить протягнути у вушко срібні сережки-гвоздики та доповнити їх ніжною каблучкою з золотою накладкою. 
Вдень можна доповнити образ універсальним срібним гарнітуром з перлами та золотими пластинами. Він не перевантажить образ. На вечір залиште сміливі ювелірні вироби.
 
Звичайно ж, існують правила ювелірного етикету, які встановлюють певні рамки, але пам'ятайте, що вони позбавляють можливості експериментувати.
 
Купуйте те, що вам подобається в інтернет-магазині Silver Wings,
підкресліть свою красу за допомогою виробів, де гармонійно поєднується срібло з жовтим золотом.
Будьте сміливішими!
 
 
Вкажіть окружність пальця в мм:
Ваш розмір:  
Мены потрібна консультація:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: